Subaru Impreza GC8 & RS Forum & Community banner

501 - 520 of 528 Posts

·
Registered
2001 2.5RS Coupe
Joined
·
1,207 Posts
Discussion Starter #501
Thanks! ^

Round 1: RallyTech
Alternator Belt Cover
Battery Rod Kit
Engine Bay Dress Up Bolt Kit
Fog Cover Brackets

 

·
Registered
2001 2.5RS Coupe
Joined
·
1,207 Posts
Discussion Starter #502
Round 2: Amazon



We've been hit with a storm on Guam, so I'm just waiting for some sunshine to mount all of these. Once the wiring loom comes in, I can sort out my wiring.
 

·
Registered
2001 2.5RS Coupe
Joined
·
1,207 Posts
Discussion Starter #507
Solder skills 1/10
Electrical tape & Heat shrink skills 9/10 tho

Back before the motor was pulled out, I modified the corner lights to switch-back LED's so that it is a DRL+Signal Light. I finally got around to cleaning the wiring and tucking away my fog-light harness into a wire loom.




 

·
Registered
2001 2.5RS Coupe
Joined
·
1,207 Posts
Discussion Starter #510
I did some stupid shit and bought more mad tyte rare japanese aero.
new skirts and spoiler coming soon.
 

·
Registered
2001 2.5RS Coupe
Joined
·
1,207 Posts
Discussion Starter #515 (Edited)
The car is still down.
No CEL on ignition
Swapped fuses and relays and all are okay
Fuel pump relay clicks
Fuel pump harness has continuity between the wires under the rear seat and at the fuel pump
Power to fuel pump on ignition
Fuel pump does not prime

I'm hoping that swapping in a new fuel pump would fix it, but I don't think that's the end of my problems.
 

·
Registered
Turbo, LS swapped Impreza RS
Joined
·
5,172 Posts
Can you not hear the pump or did you pull the feed and confirm?

Sent from my SM-N920V using Tapatalk
 

·
Registered
Turbo, LS swapped Impreza RS
Joined
·
5,172 Posts
Assuming you do not have a fuel pump controller I would venture a guess as the pump being the culprit based on your diag information.
 

·
Registered
1995 Impreza L with boost.
Joined
·
181 Posts
I’m so jelly of that spoiler, ugh. Good for you. Dibs if you ever decide to part.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
2001 2.5RS Coupe
Joined
·
1,207 Posts
Discussion Starter #520
Assuming you do not have a fuel pump controller I would venture a guess as the pump being the culprit based on your diag information.
Correct! Swapped the Walbro pump in and it is alive once again!
 
501 - 520 of 528 Posts
Top