Subaru Impreza GC8 & RS Forum & Community banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
123 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi all,

I have recently installed a set of agx and prodrive spring. But there is some sound after the installation. Whenever I hit the bump or when the car is bouncing, the passenger rear suspension gives out some sound like gag, gag, gag. But, there is no sound when I am driving on a flat surface.

Also one more problem with my brake. This happens before I change my suspension. Whenever I press on the brake pedal hard, there is some "dock.. dock" sounds coming out from the car. However, there is no sounds when I brake in the reverse.

Please help. Any suggestion is appreciated.

Thanks
 

·
The Silverback Mod
05 Black OBS
Joined
·
8,896 Posts
Yeah, work on your description of sounds ~ gag, gag, gag... sounds like your choking her!
 

·
Premium Member
98 OBS, Black/Grey
Joined
·
2,724 Posts
sounds like the upper strut shaft is not seated in the top hat.
 

·
Registered
Joined
·
123 Posts
Discussion Starter · #6 ·
is the suspension brand new or did you buy it used?
This is a brand new AGX strut. Do you know what are the signs of a defected strut?

sounds like the upper strut shaft is not seated in the top hat.
I was thinking about this too. But shouldn't the spring will adjust itself after driving it for a while? Maybe I should take it apart and re-install it again.

Did you tighten the strut bolt and the top hat bolts all the way?
Yea, I have tightened all the bolts .
 
1 - 6 of 6 Posts
Top